ENSUITE = BACK

WE ARE SOLD OUT!!!

Exact tien jaar na de állereerste editie van ENSUITE in de Oude Rechtbank is de meest legendarische clubnacht van Eindhoven terug op een gloednieuwe locatie, namelijk:

“The Urban Garden” @ Vibes Eindhoven!

Met tientallen edities op tal van locaties, een eigen stage op Extrema en hostings in o.a. Club D’Anvers in Antwerpen is “ENSUITE” een begrip in het Eindhovens nachtleven en ver daarbuiten.

Ook stond “ENSUITE” aan de wieg van het “Hidden Garden Festival” in Eindhoven, dat inmiddels is uitgegroeid tot hét festival van Eindhoven en omstreken voor liefhebbers van deephouse, techhouse, techno en progressive.

Met de komst van Hidden Garden verdween “ENSUITE” even wat naar de achtergrond… Tot nu! Want het 10-jarig bestaan is hét moment om “ENSUITE” terug te laten keren in het Eindhovense nachtleven!

De line-up bestaat uiteraard uit “ENSUITE” residents en oud-gedienden als STVN, Ivo Foreal en Robob maar ook uit nieuwe talenten en upcoming heroes als A.J. Buitendijk, Joris Molenaar, Samzo en Raoul de Goeij!

Traditiegetrouw profiteert “ENSUITE” graag 1x per jaar van het feit dat de klok wordt verzet en je dus een uur langer door kunt feesten en laat dat moment nou net op zaterdag 28 oktober vallen! Kortom: 7 uur lang kei-hard feesten met bekenden van weleer en nieuwe vrienden.

De Early Bird & Regular Tickets zijn al weken stijf uitverkocht maar voor de late beslissers zijn er hieronder nog enkele Late Bird Tickets verkrijgbaar. Wacht echter niet te lang want op = op en er zal géén deurverkoop zijn.

ENSUITE

Zaterdag 28 oktober – 22:00 till 5:00 (oude tijd)
Urban Garden @ Vibes
Lardinoisstraat 8 – Eindhoven

Line-up:
STVN
TEMPOVISION a.k.a. IVO FOREAL & ROBOB (b2b)
JORIS MOLENAAR
A.J. BUITENDIJK
SAMZO
RAOUL DE GOEIJ