ENSUITE = BACK

Exact tien jaar na de állereerste editie van ENSUITE in de Oude Rechtbank is de meest legendarische clubnacht van Eindhoven terug op een gloednieuwe, maar voorlopig nog geheime, locatie.

Met tientallen edities op tal van locaties, een eigen stage op Extrema en hostings in o.a. Club D’Anvers in Antwerpen is “ENSUITE” een begrip in het Eindhovens nachtleven en ver daarbuiten.

Ook stond “ENSUITE” aan de wieg van het “Hidden Garden Festival” in Eindhoven, dat inmiddels is uitgegroeid tot hét festival van Eindhoven en omstreken voor liefhebbers van deephouse, techhouse, techno en progressive.

Met de komst van Hidden Garden verdween “ENSUITE” even wat naar de achtergrond… Tot nu! Want het 10-jarig bestaan is hét moment om “ENSUITE”, op een gloednieuwe locatie, weer terug te laten keren in het Eindhovense nachtleven!

Wil je als eerste weten in welke prachtige locatie “ENSUITE” neer zal strijken en hoe de line-up eruit ziet? Volg @Ensuite040 op Instagram en alle info verschijnt automatisch in je tijdlijn!

ENSUITE

Zaterdag 28 oktober – 21:30 till late
Secret Location – Eindhoven

Line-up: TBA