La Fête 040 | Ensuite Authentiek 05.03.2016
Feest in 040? Voor liefhebbers van progressieve (tech en deep) house in en rond Eindhoven.
Feest in 040? Voor liefhebbers van progressieve (tech en deep) house in en rond Eindhoven.
51036
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51036,qode-core-1.0.1,,capri-ver-1.6, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on, vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Ensuite Authentiek 05.03.2016

Het paradepaardje

Na een welverdiende winterslaap keert Ensuite op 5 maart terug met “Ensuite Authentique”, een speciale editie die deze keer plaats zal vinden in de originele, intieme setting van De Oude Rechtbank.

 

 

Speciaal voor deze editie is het ons gelukt om de meest sympathieke Duitser die we ooit op Ensuite mochten verwelkomen, voor een tweede keer naar Eindhoven te halen… We hebben het hier natuurlijk over André Galluzzi die met een extra lange, 4 uur durende set, bijna een hele nacht lang bezit zal nemen van ‘de Brasserie’.

 

 

Maar dat is nog lang niet alles want aan de andere kant verwelkomen we Ferreck Dawn die samen met Pieter Lepelaars en Ensuite residents STVN & Bace ‘de Rechtszaal’ aan flarden zal draaien terwijl Ivo Foreal voor het eerst een ‘all-nighter’ zal verzorgen in het onlangs verbouwde kunst-café.

 

 

Last but not least hebben we Lemon Aid die zal zorgen dat de zaal al flink op stoom is voordat André Galluzzi je meeneemt op een 4 uur durende, techno-trip…

 

 

De voorverkoop start op 2 februari en omdat deze editie alleen plaats zal vinden in De Oude Rechtbank, is de capacitiet zéér beperkt. Scoor dus tijdig je tickets want op = op.

 

Ensuite ‘Authentique’
5 Maart 2016
22:00 – 04:00
De Oude Rechtbank, Eindhoven
Tickets á € 15,- verkrijgbaar via www.lafete040.nl

Line up: 

• André Galluzzi [4 hours set]
• Ferreck Dawn
• STVN & Bace
• Ivo Foreal [all night long]
• Pieter Lepelaars
• Lemon Aid

 
ensuite-autenthique-andre-galluzzi