Hidden Garden Festival Eindhoven
18.08.2018 - HIDDEN GARDEN FESTIVAL

“HIDDEN GARDEN FESTIVAL”

18.08.2018
Philips de Jonghpark Eindhoven

 

LET OP !

Hidden Garden Festival is bijn uitverkocht !

De állerlaatste tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Na een uitverkochte, eerste editie in 2017 keert het “Hidden Garden Festival” op 18 augustus 2018 terug in het mooiste park dat Eindhoven rijk is: Het Philips de Jongh Wandelpark.

 

Op deze prachtige locatie kun je tegen het decor van 100 jaar oude bomen en zonovergoten zeeën van groen met je voetjes in het gras dansen op de fijnste DeepHouse, TechHouse, Techno en Progressive.

 

Line-Up:

 

Eén naam die direct in het oog springt is die van Darren Emerson, mede-oprichter en 10 jaar lang lid van de legendarische formatie “Underworld”. Samen met niemand minder dan Danny Howells en Dave Seaman vormt hij de formatie “3D” en gedrieën zullen zij garant staan voor een unieke en extra lange B2B2B sessie.

 

Vanuit Duitsland wordt Butch, o.a. resident van de Berlijnse Club Watergate, ingevlogen en van eigen bodem zijn het o.a. Benny Rodrigues en Michel de Hey (B2B), Joey Daniel en Roger Martinez die op het affiche staan. Eelke Kleijn, die het festival vorig jaar afsloot, keert ook dit jaar weer terug.

 

EXTRA STAGE

 

Ook kunnen we bekend maken dat het terrein een íets andere indeling krijgt. Minstens zo intiem maar wel met een extra area waar house-liefhebbers hun hart op kunnen halen bij o.a. Wouter S. en Chris Stussy.

 

Uiteraard zullen ook onze residents STVN en Lemon Aid (B2B) en Ivo Foreal niet ontbreken en lokaal talent is er in de vorm van Claudio (Suono Culture), Yum Yum Music uit Roermond, Kevin Khan, Elroy Cyrano en Nunezz.

 

Hidden Garden Festival is bijn uitverkocht !

De állerlaatste tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Blind Bird Tickets: € 19,50 (SOLD OUT)

Phase 1 Tickets: € 24,50 (SOLD OUT)

Phase 2 Tickets: € 29,50 (SOLD OUT)

Phase 3 tickets: € 35,-

 

Benieuwd wat je mag verwachten ?
Check dan hier de aftermovie van Hidden Garden Festival 2017:


TICKETS
JOIN THE EVENT ON FACEBOOK